Valitse Signal to Noise asiantuntijaksi niin pienimuotoisiin äänitystöihin kuin suuriin musiikkiproduktioihin. Osaamisemme kattaa äänityöt musiikkituotannoista teknologian ääniprojekteihin.

Nopeat äänityöt

Tarvitsetko pienimuotoisia äänitöitä? Tule paikalle audiotaloomme – puitteet ja laitteet ovat valmiina nopeisiin ja kustannustehokkaisiin tallennus- ja striimaustöihin. Oli tarpeenasi sitten livekonserttien taltiointi ja äänenkäsittely tai ääniraidan koostaminen videoon, ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin työstä! Teemme projekteja myös tuntilaskutuksella.

Äänityöt sovelluskehityksen tarpeisiin

Äänen käyttö lisääntyy teknologiassa ja uusia ääniohjattuja sovelluksia otetaan käyttöön jatkuvasti. Toteutamme ääniohjaukseen ja puheentunnistukseen perustuvien sovellusten äänituotantoa tämän päivän kasvavaan digitaalisen palvelutuotannon tarpeisiin. Esteetön ympäristö puhuvine hisseineen ja bensamittareineen sekä kännykkäsovellukset ääniohjauksineen vaativat aina ääniammattilaisen erikoisosaamista. Olemme toteuttaneet monia sovelluskehityksen äänitöitä alihankintana.

Oletko aina halunnut toteuttaa oman kappaleesi?

Tervetuloa yhden hengen biisileirille! Tallennamme uniikin hengentuotteesi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä ammattilaisverkostomme osaamista hyödyntäen. Juuri kuten olet sen aina halunnut. Tai jopa niin, kuin et sitä koskaan olisi osannut unelmoidakaan!