Signal to Noisen ammattilaiset ovat musiikintuotannon ja äänitöiden kokeneita konkareita. Tutustu tekijöihimme ja voit olla varma, että ammattilaisverkostostamme löytyy juuri tarpeittesi mukainen osaaminen.

Esko Turpeinen

Esko Turpeinen tunnetaan pitkän linjan muusikkona ja monipuolisena ääniteknikkona.

Eskon erikoisosaaminen rakentuu useiden eri instrumenttien hallitsemisesta ja elämänmittaisesta kiinnostuksesta ääntä kohtaan. Rakkaus ääntä ja akustiikkaa kohtaan antaa Turpeiselle draivin etsiä joka projektille juuri sille parhaiten sopivan äänen – periksi antamatta.

Esko Turpeinen on työskennellyt lukuisten artistien ja yhtyeiden kanssa; CatCatista Topi Sorsakoskeen ja Darudesta Jyväskylä Sinfoniaan ja Jaakko Löyttyyn.

 

Janne Kettunen

Janne Kettunen on Studio Audion pitkän linjan äänivelho, jonka kokeneissa käsissä on syntynyt legendaarisia projekteja jo neljällä vuosikymmenellä.

Studio Audiossa on äänitetty, miksattu ja tuotettu isojen areenoiden staroja ja paikallisia suuruuksia genreen katsomatta jo vuodesta 1995. Janne Kettunen on äärimmäisen positiivisen asenteen omaava ammattilainen ja hän kertoo, että Studio Audiolla työskenteleminen on aina ollut kivaa!

Kettunen on kerännyt sulkia hattuunsa sadoissa projekteissa. Studio Audion lauteilla ovat vierailleet mm. Semmarit, Miljoonasade, Jope Ruonansuu, YUP, Brother Firetribe…

Risto Ronkainen

Risto Ronkaisella on yli 35 vuoden kokemus musiikin parissa. Pääsoitin, kitara, on kulkenut mukana tähän päivään asti. Päätoimenkuva on kuitenkin muuttunut liveäänentoiston pariin sekä masterointitöihin.

Risto työskentelee tällä hetkellä omassa masterointipajassaan ja Semmareiden miksaajana sekä muissa äänitekniikan tehtävissä tarpeen mukaan. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti humpasta heviin ja trubaduureista bigbandiin.

Jaakko Selin

Mikäli asiakkaiden tarpeet vaativat erityisjärjestelyjä tai kyse on tapahtumatuotantoon liittyvistä kysymyksistä, hyödynnämme Jaakon osaamista, jota on kertynyt tapahtumatuotannoista päävastuullisena järjestäjänä. Jaakolla on laaja kontaktiverkosto, josta löytyy apua asiakkaidemme mitä yllättävimpiin toiveisiin.

Tradenomina ja KTM opintoja suorittaneena Jaakko auttaa Sinua myös yrityksemme taloushallintoon liittyvissä asioissa. Näin äänitekniikan ammattilaisemme pääsevät keskittymään ydinosaamiseensa ja asiakkaiden palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Mika Nuorva

Mika Nuorva

Mika Nuorva on Signal to Noisen monipuolinen yhteistyökumppani. Mika löytyy kameran takaa silloin, kun ollaan tekemässä TV-tason livestreamia tai tallennusta. Mikan visuaalinen ja kuvakerronnallinen tyyli on hioutunut valokuvaajan työssä, joita hän tekee päätoimisesti streamauskuvauksen ja visuaalisten tuotantojen lisäksi.

Artistien promo-, keikka-, ja levynkansikuvaukset sekä muut luovat kuvausprojektit ovat valokuvaajamestarin tutkintoa parhaillaan suorittavan Mikan mielipuuhia.

Moonstone Live – striimauksen palvelupakettimme osalta voit myös olla yhteydessä Mikaan.

 Arvostatko äärimmäistä äänenlaatua?

Meille korkea laatu tarkoittaa pitkän kokemuksen tuomaa tekemisen varmuutta, hyvin varustettujen studiotilojen ja alan parhaiden laitteiden tarkoituksenmukaista käyttöä sekä äärimmäistä huolellisuutta kaikessa äänityössä.

Voit luottaa Signal to Noise -audiotalon äänituotannon palvelupalettiin kaiken kokoisissa ääni- ja musiikkiprojekteissa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous äänituotannon töistä!