Muistot haalistuvat ja magneettinauhatkaan eivät ole ikuisia. Monet vanhoilla tallenteilla olevat äänisisällöt kannattaa digitoida ennen kuin on liian myöhäistä. Kelanauhojen aarteet, C-kasetit ja virttyneet vinyylit sekä VHS-videonauhat kuvasisältöineen voidaan pelastaa restauroimalla audiotalomme ammattilaisten avustuksella. Kohinanpoistot ja muut äänisignaalia parantavat toiminnot tekevät nuorennusleikkauksen ikivanhoille tallenteillesi.

Käsittelemme myös mittavat ääniarkistot – ammattitaidolla ja luottamuksellisesti. Tarvittaessa teemme arkistojen käsittelyn ilman verkkoyhteyksiä, käsiteltävää ääntä kuulematta.

 

 

Äänitteiden restaurointi vanhoilta medioilta

Haluatko pelastaa vanhenevat äänitteesi, ennen kuin on liian myöhäistä? Omistatko c-kasetteja tai Mini Diskejä, joilla on ääniaarteita vuosien takaa?

Digitoimme analogiset äänitteesi, restauroimme ne ja siirrämme nykyaikaisille tallennusmedioille, jotta muistosi säilyisivät myös tuleville polville.

VHS-videonauhojen kohtalonhetket ovat käsillä. Nyt alkaa olla viimeiset ajat digitoida videotallenteilta talteen perheen yhteiset hetket ja lomamuistot. Pelastamme kuva- ja äänisisällöt VHS-nauhoilta ja teemme tarvittaessa varmuuskopiot digitaalisista tallenteista.

Arkistojen käsittely luottamuksellisesti

Olemme tehneet luottamuksellista arkistojen digitointia salassapitoon sitoutuneina, jopa kuulematta tallennettavaa ääntä.

Teemme vaativatkin arkistotyöt tarvittaessa ilman verkkoyhteyksiä – 100 % luottamuksella.

Äänituotannon koko paketti

Signal to Noise -audiotalon katon alta saat kaikki ääni- ja musiikkituotannon palvelut. Ensiluokkaiset studio-ja tarkkaamotilat on varustettu alan parhailla laitteilla ja käytössä on myös laaja kattaus instrumentteja muusikoiden käyttöön.

Audiotalomme laitteet ja tilat ovat vuokrattavissa kaikenkokoisiin äänituotantoihin ja asiantuntijaverkostomme ammattilaiset ovat käytettävissä projektiesi toteuttamisessa. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarpeittesi mukaisista äänitöistä!