Tarjoamme räätälöityjä koulutuspalveluita ja konsultointia. Yritysten sekä julkisten toimijoiden kuten kuntien ja seurakuntien lisäksi toteutamme koulutuksia oppilaitoksille ja yksityishenkilöille asiakkaan tarpeiden mukaan. Musiikin opiskelijat, ääniteknikot tai äänentoistolaitteiden kanssa työskentelevät ihmiset saavat koulutustemme kautta uusinta tietotaitoa juuri omaan tarpeeseensa. Äänitekniikkaa ei voi oppia ainoastaan kirjoista lukemalla – käytännön esimerkkien kautta laadukkaassa oppimisympäristössä rakentuu taito sujuvaan studiotyöskentelyyn.

Kursseja äänentoistolaitteiden hallintaan

Työskenteletkö tehtävissä, joihin kuuluu yleisötilaisuuksien järjestämistä tai äänentoistolaitteiden käyttämistä? Haluatko vinkkejä, miten kiinteää äänentoistoanne kannattaisi käyttää tai mitä uutta laitteistoonne kannattaisi hankkia?

Tapahtumajärjestäjä, vahtimestari, kuntosalin ohjaaja tai musiikinopettaja saa kursseillamme käytännön opit haltuunsa laadukkaissa puitteissa ja kustannustehokkaasti.

Koulutusta musiikin opetukseen

Tutustuminen studiotyöhön ja äänitekniikkaan alkaa luontevasti Signal to Noisen järjestämissä koulutuksissa. Räätälöimme tarvittaessa opetussuunnitelman mukaiset kurssikokonaisuudet oppilaitoksille ja muille musiikin opetusta tarjoaville tahoille. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeittenne mukainen kurssikokonaisuus!