Signal to Noisen audiotalosta löydät kaikken tarvittavan ja hieman enemmän. Meille on tärkeää, että studiomme, instrumenttimme ja laitteistomme ovat laadultaan premium-tasoa.

Audiotalomme muodostuu kahden studion, Studio Audion ja Signal to Noisen yhteistilasta, jonka laite- ja instrumenttivalikoima on vertaansa vailla.

Audiotalomme tilat tarjoavat täydelliset puitteet monen mittakaavan äänituotantoihin

Ääniammattilaistemme käytössä on kelluvarakenteinen, korkea ja mittava 200 m ²:n studio, jossa pystytään luomaan loistavat akustiset olosuhteet niin solistin kuin jopa kokonaisen big bandin tarpeisiin.

Virtuaalikonsertti pystytään helposti toteuttamaan kontrolloidussa akustisessa ympäristössä suoraan studiostamme. Tilassa voidaan tallentaa tai tarvittaessa striimata myös korkeatasoista videokuvaa green screeniä hyödyntäen.

Signal to Noisen taika syntyy audiotalomme käytössä olevissa tarkkaamoissa. Parhaita analogi- ja digitaalitekniikoita hyödyntävät tarkkaamot ovat tasoltaan valtakunnan kirkkainta kärkeä.

Mittava studiotila

Tässä studiossa tehdään legendoja. Mittavan studiomme varustelutaso ja akustiikka on Suomen kärkikaartia. Olit sitten solisti tai osa isompaa orkesteria – studiomme tarjoaa parhaat puitteet teosten ja hetkien tallentamiseen.

Tarkkaamo A

Suuremmasta tarkkaamo A:sta löytyy kattava valikoima korkealaatuista analogitekniikkaa. Käytämme tätä suurempaa tarkkaamoa pääasiassa lopullisten miksausten viimeistelyyn sekä isompien sessioiden tallentamiseen. Neve Custom Series 75 -mikseri ja Geithain RL901K -monitorit ovat tärkein osa tarkkaamo A:n laitekokoonpanoa.

Tarkkaamo B

Täysin digitaalinen tarkkaamo soveltuu erityisen hyvin kaikenlaisiin projekteihin, joissa puhtain signaalitie on tärkeää. Tarkkaamo B on rakennettu Universal Audion Apollo-järjestelmän pohjalle.

Parhailla mikrofoneilla tehdään täydellinen äänitys

Mikrofonivalikoimamme on erityisen korkealaatuinen. Mm. Millennia Median esivahvistimiin yhdistettynä niillä on mahdollista toteuttaa mitä haastavampia äänitystilanteita. Meiltä löytyy myös erikoisempia mikrofoneja mm. Microtech Gefell UMT800, Schoeps BLM3 ja Royer SF-12.

 

 

Tutustu laite- ja instrumenttivalikoimaamme »

Laitteistot, ohjelmistot ja instrumenttivalikoima

Soittimet ja softat

Kaikki tarvittava ja hieman enemmän. Meille on tärkeää, että instrumenttimme ja laitteistomme ovat laadultaan premium-tasoa. Kalustoamme on hyödynnetty myös valtakunnallisten tv-lähetyksien äänen nauhoittamisessa.

Tutustu laite- ja instrumenttivalikoimaamme »